Crystal Chakra Facial

Wat als je kan genieten van een huidverbeterende en tevens diep ontspannende Crystal Chakra gelaatsverzorging die diep werkt op jouw gelaat, lichaam en geest?

Heb jij hier nood aan?

Kies dan voor de Crystal Chakra Facial, zelfzorg - jezelf verzorgen / laten verzorgen, jezelf graag zien en genieten van een diepe rust staan in deze behandeling centraal.

Deze gelaatsverzorging is uniek in Haaltert en brengt jouw diepe ontspanning, harmoniseert jouw chakra's en verbeterd jouw huid (aangepast aan de noden van jouw huid).

 Crystal Facial behandeling: voor dames, heren en jeugd

  • Reiniging van het gelaat, oppervlakkig en diep + enzymatische peeling + licht chemische peeling + gelaatsmassage + ampul of serum + Hydrojelly Mask + dag of nachtcrème +  epilatie van de wenkbrauwen + verwijderen van onzuiverheden + 7 Chakra Crystals + Rozenkwarts rollers 
  • Telkens aangepast aan de noden van jouw huid
  • 90 minuten

 

Wat zijn Chakra's?

Chakra's zijn energiecentra's die 1 geheel in ons lichaam vormen. Elke chakra staat voor verschillende systemen en organen evenals verschillende geestelijke en emotionele aspecten.

Er zijn 7 chakra's, deze bevinden zicht in het midden van ons lichaam vanaf de bekkenbodem tot aan de kruin.

Wortelchakra: stabiliteit + overleving + veiligheid

Sacraalchakra: emoties + seksualiteit + creativiteit

Zonnevlechtchakra: identiteit + eigenwaarde + innerlijke kracht

Hartchakra: liefde + compassie + verbinding

Keelchakra: communicatie + authenticiteit + zelfexpressie

Derde oogchakra: intuïtie + hogere wijsheid + harmonie

Kruinchackra: eenheid + rust + bewustzijn

Doormiddel van onze Crystal Chakra facial  gaan we een balans van energie in het lichaam creeëren.  En jouw laten genieten van een zelfzorg moment voor jezelf!

Kristallen?

Om jouw de ultieme Crystal Chakra Facial te geven. Gebruik ik hoogwaardige en goed uitgezochte kristallen.

Deze kristallen zijn een krachtig middel om de chakra's in lijn te krijgen en de harmonie terug te brengen in je lichaam en geest.

Elk kristal is door zijn kleur en werking in staat om een emotionele of lichamelijke chakra blokkade  uit de weg te ruimen.

De kristallen waar ik mee werk zijn:

Amethist (kruin), seleniet (derdeoog), sodaliet (keel), rodoniet (hart), zonnesteen (zonnevlecht), carneool (heilighbeen, versteend hout (wortelchakra)