Veel gestelde vragen

Welke kleur zal ik hebben?

Dit hangt af van de oorspronkelijke huidskleur. Mensen met een lichte huid, zullen niet even donker zijn als diegene met een olijfkleurige huid. Je kan de kleur vergelijken met 8 zonnebanksessies,uiteraard zonder de schadelijke gevolgen voor de huid. Uw huid zal zo'n 3 à 5 tinten donkerder zij in vergelijking met uw natuurlijke huid.

Ik ben zeer bleek en wil al altijd een bruin kleurtje, kan dit?

Ja, naargelang het gewenste resultaat, hebben we 5 totaal verschillende producten waaruit we kunnen kiezen, die je gegarandeerd een super resultaat zullen geven.

Hoe lang blijft mijn tan?

De kleur blijft 7 tot 10 dagen en zal geleidelijk vervagen wanneer de dode huidcellen worden weggescrubd. Indien je onze Bronzing Custard crème dagelijks gebruikt zal de tan langer blijven. De huid wordt gehydrateerd en dankzij het aanwezige DHA in de crème kleurt de huid bij.

Kan mijn huid oranje worden?

Neen, je kan erop rekenen dat je een mooie bruine kleur zal hebben. Wij gebruiken enkel de zuiverste DHA en verkrijgen hierdoor de beste en mooiste resultaten. Het lijkt zo natuurlijk dat iedereen zal denken dat je van vakantie komt!

Zullen er strepen zichtbaar zijn zoals een zelfbruiner die ik in de winkel koop en zelf aanbreng?

Nee, spray tanning wordt anders aangebracht, het wordt egaal op het lichaam verneveld waardoor er geen strepen zichtbaar zijn!

Kan ik mij ook laten sprayen als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Na uitvoerige test is gebleken dat DHA niet door de huid door dringt, en ook niet in de bloedcirculatie terechtkomt. Het is dus veilig voor zwangere vrouwen. Uit voorzorg vragen wj een goedkeuring van de arts bij een zwangerschap in het eerste trimester.

Moet ik al mijn kleren uitdoen?

Neen, als klant kies jezelf wat je draagt tijdens de sessie. Het is belangrijk dat je je comfortabel en gerust voelt. Je kan een bikini aandoen, string, lingerie of zich naakt laten sprayen als je dat wil. Wel steeds voor donkere kleur kleding kiezen.

Hoelang duurt het vooraleer ik droog ben?

Na 3 minuten is het product droog en kan je je terug aankleden.

Zal de kleur afgeven op mijn kleding?

Het kan lichtjes kleur afgeven op je kledij maar het wast er makkelijk uit. Wel opletten met zijde, katoen of lichte kleuren. We raden dan ook altijd aan om losse, donkere kleding te dragen de dag van de spraytan. Na het douchen geeft de kleur niet meer af.

Ik zwem regelmatig in water met chloor of zeewater, heeft dit invloed op mijn tanning?

Ja, door regelmatig te zwemmen of zelfs sauna zal je kleur sneller vervagen. Een waterproof zonnespray aanbrengen voor het zwemmen zal je tan beter beschermen.

Moet ik nog zonnecrème gebruiken?

Ja, spraytanning beschermd niet tegen schadelijke UV-stralen.

Attentie!!

--> spray-tanning Vani-T is niet geschikt voor mensen met een notenallergie.