Kringle Candle en Country Candle

Kringle Candle:

Het begon tijdens de donkere en koude winter dagen  in 1968 met een eenvoudige kaars van Michael Kittredge. Dit werdt zijn  eerste kaars die hij maakte ter gelegenheid voor de kerst van zijn moeder.  Kort daarna richtte hij de beroemde Yankee Candle. Op het hoogtepunt van zijn succes verkocht Kittredge  eind jaren '90 zijn bedrijf en wijdde zich in toenemende mate aan zijn familie. Maar in  2009 besloot zijn zoon, Mick Kittredge, in de voetsporen van zijn vader te treden en begon zijn eigen geurkaarsen bedrijf: . De Kringle Candle Company
 

Waarom  zijn alle kaarsen wit?

Kringle Candle onderscheidt zich in heldere, witte tinten die passen in  elk interieur en die overal een elegant uitzicht hebben. Ongeacht welke geur of stijl u ook kiest, deze zorgvuldig vervaardigde kaarsen zijn een ideale match voor elke   kamer.

En er is nog een helder idee op het werk: 100% kleurstof-vrij en alleen gekleurd door de zuiverste geur oliën, Kringle Kaarsen zijn daarom consequent op de meest heldere witte licht.

Het beste van alles, zal elke Kringle Candle uw huis  vullen met weelderige, langdurige en altijd authentieke geuren.

 

De duurste onderdeel van een geparfumeerde kaars is de geur olie zelf: een mix van natuurlijke afgeleide stoffen. We kiezen geur componenten die helpen om een getrouwe weergave van de geur op het etiket van de kaars. De uitdaging is om een mix die aantrekkelijk is voor de neus, terwijl de kaars koud en onverlicht, ook een lekkere geur verspreid

Duurzaam glaswerk Kringle's zorgt niet alleen voor de grote kaars containers, maar  is ook geschikt voor de magnetron en vaatwasser (wel als de kaars is opgebrand!). Wanneer uw kaars volledig is verbruikt, raden we de vriezer methode om elke laatste sporen van wax verwijderen. Daarna zal u  weer  plezier van uw potten met deksel beleven  voor voedsel, opslag en allerlei prullaria.

Absoluut geen lood lonten of basen worden gebruikt bij het maken van een van onze producten. Kringle's hand crafting methoden zijn volledig compatibel met alle ASTM voorschriften voor kaarsen maken van processen en materialen.

 

Country Candle:

 

Nieuwe Collectie van Kringle de Country Candle Collectie

 

 Kringle Candle Company opgericht Michael en Mick Kittredge als een vader-zoon team 2010: Met alle ervaring van de Yankee Candle-time  Kringle Candle heeft zich gevestigd als zelfstandig merk, Mick besloot in de zomer van 2016 nog wel een andere lijn in de productie tedoen : Country Candle . De kaarsen onder het label van Country Candle herinneren aan hun stijl van kleurrijke wax in glazen potten op de eerste kaars van Mick's vader Oprichter Yankee Candle . Dus Mick houdt met Country Candle evenwicht  tussen het behoud van het erfgoed van zijn vader en de onafhankelijkheid van zijn eigen bedrijf. Hij heeft de slogan "The Original Kittredge Recept van de Familie", gekozen om aan te tonen dat het is gebaseerd op dit fundament en tegelijkertijd bleef de kwaliteit van de kaarsen . Zo overtuigen de  kaarsen van de nieuwe serie door een authentieke geur en branden dankzij de twee wicks schoon met een helder licht.

 

 

Prijzen vanaf € 3,8