Anesi Lab Institute

Deze behandelingen met de producten van Anesi garanderen een intensieve behandeling met resultaat dooordat ze diep inwerken in de huid en op celniveau worden opgenomen. 

Bij bieden reeds volgende behandelingen aan:

1. "LUMINOSITY" behandeling:

- het cosmeceutische antwoord op een onegale huidteint ter correctie en preventie van hyperpigmentatie. Met resultaatgerichte verzorging voor zowel in ons schoonheidsinstituut als bij jou thuis. (verdere informatie onder de foto Luminosity)

Hyperpigmentatie onstaat bij overproductie van melanine, het pigment dat onze huid haar natuurlijke kleur geeft. Dit uit zich in donkere huidplekken, meestal onschuldig, maar moeilijk te verbergen. LAB INSTITUTE lanceert de nieuwe cosmeceutische gelaatslijn "LUMINOSITY" om hyperpigmentatie te corrigeren en te voorkomen. De formule bevat actieve ingrediënten die de ongelijke productie van Melanine remmen en de huid een egale, heldere teint bezorgen.

WAT? 

Een pijnloze milde enzymatische peeling die tot 8 uur na de applicatie werkzaam blijft dankzij haar gecontroleerde afgifte van enzymen. De verzorging corrigeert donkere pigmentvlekken dankzij haar unieke samenstelling op basis van biotechnologische actieve ingrediënten met klinisch bewezen resultaten.

VOOR WIE?

Voor iedereen die te maken krijgt met de meest voorkomende vormen van hyperpigmentatie. Namelijk zonnevlekken - pigmentvlekken, sproeten, ouderdomsvlekken - levervlekken, hormonale schommelingen - Melasma (zwangerschapsmasker).

BEHANDELING:

Een reiniging van ogen, gelaat en decolte + dieptereiniging + Luminosity Toner + peeling1 Glyco Peel + peeling 2 Enzymatic Peel + Eraser Concentrate  + massage + Cellular 3 Masker + Luminosity SPF 50+ of Nightcream.

PRIJS: 1ste behandeling + 2 producten 50ml Luminosity SPF50 en Luminosity Night cream + restant Luminosity Eraser serum € 110

Het beste resultaat krijg je door deze behandeling na 4 weken nogmaals te herhalen, nadien is het afhankelijk van de te behandelen zone of je deze nogmaals hoeft te herhalen. Als onderhoud wordt deze behandeling om de 3 maand aanbevolen. MITS men tijdens en na de behandelingen telkens een goede thuisverzorging met de producten van Luminosity toepast.

PRIJS opvolg behandelingen zonder producten (enkel mogelijk na de 1ste behandeling) € 75

Bij de eerst behandeling krijg je onmiddellijk de nodige producten om de thuiszorg verder te zetten. Dankzij de intensieve thuisverzorging met melanineremmers en zonnebeshcerming wordt de vorming van nieuwe vlekken voorkomen en worden donkere vlekken lichter. De huid is egaal, gehydrateerd en de teint is opnieuw helder.

PRODUCTEN:

1. Luminosity Toner, 150 ml € 19.90

Enzymatische exfoliërende gezichtlotion die celvernieuwing stimuleert en de huid voorbereidt op een betere penetratie van de actieve ingrediënten terwijl ze gereinigd en gehydrateerd wordt. Expressielijntjes worden afgevlekt en vermindert. Dagelijks aanbrengen met een wattenschijfje.

2. Luminosity Eraser, 10 ml € 26,50

Geconcentreerd serum geformuleerd met Gatuline® Spot Light en cytokine groeifactoren HGH en GM-CSF dat de dichtheid, grootte en kleur van de pigmentvlekken zichtbaar vermindert. Dagelijks rechtstreeks aanbrengen op de pigmentvlekken. 

3. Luminosity SPF 50+, 50 ml € 35

Breed spectrumm emulsie die zonnebescherming biedt tegen zowel UVA als UVB stralen. Voorkomt pigmentatie en huidveroudering veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Haar lichte en zachte textuur geeft de huid een zijdezacht gevoel. Geschikt voor alle huidtypes. Breng aan voor elke blootstelling aan de zon en herhaal regelmatig.

4. !! Luminosity Spot Eraser treatment Home Care kit!! € 43

Bevat in een voordelig set: 1 Luminosity SPF 50+ 30 ml + Luminosity Night Cream 20 ml + Luminosity Eraser serum 10 ml.