Zador fine bar

Verrassing uit Hongarije

 

ZADOR, een verrassend mooi merk uit Hongarije. Afkomstig uit de beroemde Balaton regio en met als meest onderscheidende ingrediënt Heviz thermaal water, het water waar Hongarije zo om wordt geroemd.ZADOR is een familiebedrijf en het combineert traditie met moderne productietechnologieën. Het is het enige Hongaarse merk dat in Hongarije bij Douglas in de winkel ligt. Hoewel daar beschouwd als een premium product en in het hogere prijssegment, vliegt het bij Douglas de winkel uit. Wij zijn dan ook erg trots op het feit dat wij dit prachtige merk in de België mogen vertegenwoordigen! 

Door het unieke geneeskrachtige effect van het wereldberoemde thermale Heviz water voeden en beschermen de ZADOR zepen de huid op de meest zachtaardige manier. Het water bevat vele mineralen die vanaf 1000 meter diepte hun weg naar de consument vinden in de luxueuze ZADOR zeepcollectie. De heerlijk geurende zepen worden liefdevol met de hand prachtig ingepakt. 

ZADOR is meer dan een gewoon zeepmerk: het is traditie, stijl en filosofie. De ZADOR zeepcollectie bestaat uit 10 verschillende geuren: amandel- mandarijn, kersenbloesem, cacao, vijg-peer, lavendel-verbena, roos, rode druif, paprika, puur en sinds september 2018 ook mango-sinaasappel.

 

AN ENDLESS STORY...

Alles heeft een uniek verhaal - zelfs een eenvoudige zeep. Daarom horen we deze verhalen graag. Het thermale water van Heviz draagt al duizenden jaren deze magische verhalen. Alle rijke vitamine E-geïnfundeerde natuurlijke oliedruppeltjes die we in onze zepen hebben gegoten, dragen ook hun unieke verhalen van exotische plaatsen over de hele wereld.

De zoete, mystieke, kruidige, houtachtige, fruitige en bloemengeuren die we aan deze zepen hebben toegevoegd, dragen ook hun eigen ware verhalen.

Alle handverpakte zepen uit dat kleine dorp van het Balaton Highland hebben een verhaal. En als je een verhaal voelt, word je er één mee. Het zal jouw leven betoveren, veraangenamen en doen opleven, dus neem het in je hand en ruik het eindeloze verhaal van ZADOR-zepen.

 kijk ook gerust op onze webshop www.webshopinstituutnieke.be