Wimperverlenging

"Uw natuurlijke wimpers worden prachtig verlengd"

Iedereen wil lange, volle wimpers. Elke ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange tijd niet wil lukken. Nu is daar een oplossing voor: wimperextensions. Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van de echte te onderscheiden is.

 

De gebruikte wimperextensionslijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op wimperharen, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers. Het duurt ongeveer 2 uur voor een set te plaatsen. Het eindresultaat blijft gedurende ongeveer 6 weken zitten. Dit is gelijk aan de normale levenscyclus van een natuurlijke wimper. Na verloop van deze cyclus zullen de wimpers uitvallen, zoals gebruikelijk. Daarom is het aangeraden om na 2 à 3 weken je wimpers even te laten bijwerken. Dit neemt ongeveer een klein uurtje in beslag.

 

Voordelen Wimperextensions

-          Mooie volle en lange wimpers

-          Geeft een natuurlijke uitstraling

-          Tot 2 maanden houdbaar, afhankelijk van de levensduur van de natuurlijke wimpers

-          Voelt zacht en flexibel aan

-          Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig

-          Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen

-          Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet

-          Met deze wimperextensions kunt u zwemmen, douchen, naar de sauna, ...

-          Houdbaarheid van de wimpers

      

Je wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot twee maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseer ik om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, trouwt, voor feestjes enzovoort.

 

Te vermijden 24 tot 48 u na applicatie:

Alle warmtebronnen en vochtigheid zoals sauna, stoombaden, zwemmen, ogen reinigen of nat maken, oogcrèmes, zonnebank… De lijm heeft een volledige uithardingstijd van 24 uur.

Te vermijden voor behoud goed resultaat: mascara (zeker geen waterproof!), manuele en elektrische krultang, oogcrèmes op de wimpers, reinigingsproduct op basis van oliën.

Opgelet! GEEN wrijfbewegingen maken van links naar rechts of andersom. Enkel rollende bewegingen van boven naar beneden.

 

Wat kan wel?

Je kan blonde wimpers vooraf laten kleuren.

Best geen mascara meer gebruiken, dit heb je ook niet meer nodig.

Indien je wel nog mascara wil gebruiken; neem dan hele zachte mascara (geen waterproof) en enkel en alleen op de puntjes.

Lenzen of bril dragen is geen probleem.

 

Verzorging Wimperextensions:

Wrijf niet in je ogen

Wimpers voorzichtig schoonmaken met oogmake-up remover op WATERbasis.

Trek niet aan de wimpers

Verwijder nooit de wimpers zelf laat dit altijd in de salon doen.

Ga het ook niet met olijfolie of andere olie proberen want dan breken je eigen wimpers af.

Uit elkaar kammen met een wimperborsteltje

 

Individuele wimperverlenging

  • +/- 2u
  • 90€ voor een nieuw set
  • bijwerken op 2 weken 25€
  • bijwerken op 3 weken 35€
  • op 4 weken 45€
  • op 5 weken 55€